Hjertet, kjernen og hjernen!

Teknisk avdeling er altså viktig.
Contact er et høyst teknisk produkt og vi er en høyst teknisk bedrift, hos oss er teknisk avdeling den desidert viktigste (og største) avdelingen.
Her skjer all utvikling i og rundt klokken Contact.
Koder, tall, algoritmer, det er rart hva som skal til for å bygge noe som kan redde liv. Det blir spesielt å tenke at «noen» tastetrykk er det som gjør at Contact tolker, varsler, opererer, ja- i det hele tatt virker! Men slik er det altså! I dag arbeider vi bak PC-skjermen og redder liv. For en fantastisk følelse!

Fokus på brukervennlighet og stabilitet for å leve opp til mottoet vårt.

"Trygghet og ro i sjelen"

Arbeidsmiljø

Det kan være stressende og tungt arbeid til tider. Brukerene våre har en enorm forventing til Contact i bruk. På teknisk avdeling sitter alle utviklere i samme rom i åpent landskap, sammen med teknisk sjef og utviklingssjef. På denne måten kan de enkelt samarbeide og hjelpe i små og større prosjekter. Bygget vi har kontor i er et gammelt, oppusset bygg midt i Sandnes sentrum med masse sjarm og sjel. Vi tror at dette booster til kreativitet og bedre trivsel. Vi har latt flere elementer fra det gamle bygget være igjen, f.eks kran i tak og massive dører til varelevering som ble brukt i gamle dager. Å være i Sandnes sentrum muliggjør også for kollektiv-tilbudet til og fra kontoret.

På teknisk-avdeling har vi fokus på brukervennlighet og stabilitet for å kunne leve opp til mottoet vårt «Trygghet og ro i sjelen».
Vi bygger produktet vårt fra bunnen og opp. Alle koder, tall, algoritmer er utviklet hos oss. Dette tar tid, men gir oss og brukeren en stor trygghet for sikkerhet, funksjon og kapasitet.

Å bygge opp noe fra ingenting

Hele Contact og ContinYou er bygget opp fra ingenting. Alt av programvare og hardvare er det vi som står for. Vi har ikke kjøpt en klokke fra utlandet som har blitt oversatt til norsk, vi har rett og slett bygget opp hele produktet fra bunn av. Det betyr produksjon og programvare bak både Contact, Mobil-app, Portal og databaser, IoT huber og mye mer. Dette er både spennende og krevende, men alt i alt, mye tryggere. Vi har full kontroll på alle kriker og kroker av Contact, det gir deg en sikkerhet som ikke kan måles med andre trygghetsalarmer på markedet.

Vil du redde liv?

Koding med mening

Vi er alltid på jakt etter de beste utviklerne. Enten det er embedded, front-end, back-end.. Er du eksepsjonell flink på ditt felt, vil vi prate med deg! Ta en kikk på våre ledige stillinger her, eller ta kontakt med oss direkte!