ContinYou GO Sølv

Ny farge, lengre reim og bedre komfort!

Trygghetsalarmen som stadig utvikles på firmware har nå fått flere hardware oppgraderinger og valgmuligheter når det gjelder farge og størrelse. En av de største nyhetene er en lenge etterlengtet ny farge, nå får du nemlig ContinYou Go Sølv! Vi har klokker på lager, så det er bare å bestille i en fei! Ikke bare har klokken fått fargemuligheter, men vi har i tillegg fått inn en XL-versjon for de som har behov for en ekstra lengde på reimen sin. Alle nye klokker kommer nå også med en mykere rem som har en litt finere overflatebehandlig for å skåne huden best mulig. Alt dette får du når du nå bestiller ny klokke i nettbutikken vår. Vi synes den nye fargen ser veldig bra ut på hånden, bare se bildene i artikkelen om Andreas hvor han forteller om hvorfor han bruker en ContinYou GO sølv trygghetsalarm. Den gamle fargen ContinYou GO Sort vil videreføres som normalt, men den får også oppdatering på reimkvalitet og ikke minst valgmulighet for lengre reim.

Bilde av hender som tar ut trestubber. Helseklokke i sølv farge på hånden
Bilde av hånd som holder på gjerdestolpe. Sølv ContinYou GO sølv trygghetsalarm på hånden

Hva synes du om ContinYou GO Sølv? Gi oss gjerne en tilbake melding på vår facebookside eller følg oss på vår instagram.

Det er altså den samme gode kvaliteten på innsiden av klokken, utstyrt med markedets beste kombinasjon av sensorikk og trygghetsskapende teknologi for å kunne gi deg og dine en tryggere og bedre hverdag.
Klokken finnes nå i to remlengder:

Standard (15-21cm) – Denne lengden passer de aller fleste håndledd.
XL (20-25cm) – Lengden som er for deg med litt kraftigere håndledd.

Tips!
Du kan enkelt måle ditt eget håndledd ved å ta en tråd, hyssing, eller liknende rundt håndleddet, legg så tråden ved siden av et metermål eller en linjal.