Lading og batteri

ContinYou ERGO og GO er utstyrt med et stort batteri og masse smarte løsninger for å spare strøm, men den er fremdeles propp-full av sensorer og komponenter som trenger sin andel strøm. Ved vanlig bruk, anbefaler vi å full lade klokken hver dag.

Gjør ladingen til en rutine.
Hvis du legger klokken til lading ved f.eks frokost, så kan du sove igjennom natten med klokken trygt på armen. Vi anbefaler ikke å lade klokken over natten. Ved å ha den til lading ved et måltid, sikrer du også at du er sittende ved lading.

Ut å reise?

ConinYou ERGO og GO er støttet i hele EU, det betyr at du kan reise på ferie uten å måtte legge klokken hjemme. Dekning i EU er varierende og vi kan ikke garantere den samme gode dekningen i utlandet som hjemme. Vi anbefaler å gjøre en test alarm når du ankommer destinasjonen for å sjekke at det virker slik det skal.

Husk å sette klokken i flymodus!

ERGO og GO er likestilt med en mobil når det gjelder krav om flymodus. Sett derfor klokken i flymodus når du sitter på flyet. Husk å ta av flymodus når du lander! For å aktivere flymodus, holder du enkelt øverste og nederste knapp inne helt til den viser «flymodus» i skjermen.