Tidligere stortingsrepresentant og nestleder i KrF, Dagrun Eriksen, starter som markeds- og kommunikasjonssjef i gründerbedriften ContinYou i Sandnes. 

– Dagruns lange erfaring i det politiske systemet er en verdifull ressurs for oss som jobber med velferdsteknologi, uttaler daglig leder Terje Tobiassen. Hennes engasjement for å løfte menneskeverdet er inspirerende og i ContinYou blir det en god mulighet til å løfte menneskers livskvalitet konkret i folks hverdag.

Dagrun Eriksen er fra Kristiansand og er bosatt i Bærum. Hun har 20 års erfaring fra norsk politikk på toppnivå. Hun satt 14 år på Stortinget og var nestleder i KrF i 13 år. I denne perioden var hun også til tider fungerende partileder i Hareides permisjoner. Hun har vært medlem i forsvarskomiteen, familie og kulturkomiteen, kirke, utdanning og forskningskomiteen, og medlem i NATO parlamentarikerdelegasjonen.

-Det er mange ting som gjør at jeg synes denne utfordringen er veldig spennende, sier Dagrun. – Som politiker jobbet jeg for å skape et varmere samfunn gjennom rammer og tilrettelegging, men jeg så at utfordringene i helsesektoren er umulig å løse uten velferdsteknologi, større brukermedvirkning og samarbeid mellom helsetjenester og pårørende. Helseklokken ERGO er et suverent verktøy for dette, sier Eriksen.

*Fortsetter under bildet*

"Jeg ser også at det offentlige har en jobb å gjøre for å kunne ta i bruk velferdsteknologi "

Menneskeverd fortsatt i sentrum

Hun har vært leder av partiets strategiutvalg i 2009 og ledet programkomiteen som utarbeider fireårsprogram for partiet.

Hun har bred erfaring fra styreverv både hos velferdsleverandører som Blåkors (nestleder i landsrådet) og i andre sammenhenger. Vært styreleder i stiftelsen Arkivet – freds og menneskerettighetssenter, Styremedlem i menneskeverd, og er for tiden styreleder i Digni og styremedlem i tankesmien Agenda.

Nå har hun tatt med seg sitt brede engasjement for å gjøre hverdagen til folk bedre til oss i ContinYou som markeds- og kommunikasjonssjef.
-Engasjementet og responsen fra venner, familie og nettverk har ikke latt seg vente. Dette er et produkt som folk virkelig brenner for, og ønsker skal være tilgjengelig både i det offentlig og private.

Dagrun har ikke brukt armbåndsklokke på mange år og fryktet at hun ikke ville klare å gå med ContinYou ERGO. -Den er bare så komfortabel å ha på, at jeg helst ikke vil ta den av, sier en smilende Eriksen.

Vi i ContinYou ønsker Dagrun hjertelig velkommen!

Vil du vite mer om anskaffelse av ERGO til offentlig virksomhet, trykk her.

Følg gjerne ContinYouDagrun på Facebook, Instagram og Twitter for et nærmere innblikk i hennes reise med ContinYou.