Gründerbedriften ContinYou AS fortsetter det norske teknologieventyret med verdensnyheten ContinYou GO

Nå kommer den nye, norsk utviklede, helseklokken ContinYou GO. Ei klokke utviklet for den aktive senior som trenger litt mer trygghet for å være fri.  

Den norske gründerbedriften ContinYou fortsetter det norske teknologi eventyret. Etter ett år på markedet med den mer ergonomisk tilpassede modellen ContinYou ERGO, har mange gode tilbakemeldinger resultert i den nye ContinYou GO. 

Vår innovasjon kan erstatte flere andre trygghetsteknologienheter.  

Med nødknapp, smart fallalarm og GPS funksjoner er det en helhetlig trygghetsteknologi som tar høyde for at en bruker kan ha utvidet behov for trygghet etterhvert.  

ContinYou GO har et utseende som en ordinær klokke, og den er slank med ordinær klokkereim. Antenner er forsterket og med ny sensorikk vil den gi trygghet i hverdagen til den som trenger det.  

Trygghetsteknologi er på full fart inn på det norske markedet. Både i det offentlige og i hjemmemarkedet.  Den Norske ContinYou GO klokken passer både for en familie som trenger trygghet, for en kommune som har ansvar for å gi folk trygghet, og for mennesker som trenger trygghet i rehabiliteringsperioden 

ContinYou eier hele prosessen og gjør all utvikling og programmering selv. Det gir unike muligheter til samspill med brukernes behov. All ny programvareutvikling gjøres tilgjengelig for alle eksisterende klokker med trygghetsabonnement. Klokkene er de eneste på trygghetsteknologimarkedet som oppdateres kontinuerlig  

– Dette har vært en spennende reise. Vår styrke, med utviklere i selskapet, gir oss en helt unik mulighet til å lytte til tilbakemeldinger og tilpasse, utvikle og programmere klokkene. Tilbakemeldinger fra våre brukere og pårørende om økt frihet og trygghet, er til stor inspirasjon for oss. Vår visjon er at mennesker skal kunne fortsette sine liv så aktive og trygge som mulig, sier Terje Tobiassen, daglig leder og gründer i ContinYou 

Jeg har selv vært gjennom en stor rehabilitering. Mitt behov for å være så aktiv som mulig for å komme tilbake, skulle kombineres med behovet for trygghet for mine nærmeste. Denne erfaringen har vi tatt med oss i utviklingen, sier Tobiassen.   

  

Hvem er målgruppen?  

Klokken har mange funksjoner og bruksområder. Med nødknapp, smartfallalarm og lokasjonstjenester som GPS visning og mulighet for sporing kan den brukes i mange ulike situasjoner. Den er for den aktive eldre som trenger litt mer trygghet, den er for en person i rehabilitering, den er for mennesker med begynnende kognitiv svikt, og den er for mennesker som av ulike grunner er utrygge og trenger en trygghet.  

ContinYou GO er veldig enkel å bruke, med én knapp er hjelpen aldri langt unna. Den innebygde mobilteknologien i klokken kobler opp en samtale til oppsatte mottakere. Med funksjonene avhåndledd, GPS-posisjoner, og batterivarsel gis det god trygghet, gjennom Guardian appen, for pårørende.