Nå får du ferdig oppsatt klokke!

I møte med nye restriksjoner og fraværende møtemuligheter tilbyr vi nå ferdig oppsatt klokke til alle våre kunder!

Vårt land (og store deler av verden) beveger seg med rekordfart inn i den tredje bølgen med nedstenging og enda flere, skjerpede smittetiltak. Dette vil nok en gang ramme de eldre hardest. De eldre må ta den største konsekvensen med kraftige besøksforbud og skjerpede smittetilsyn. Dette har resultert for noen at de har måtte utsette å besøke sine kjære for å få hjelp med f.eks oppsett av en ContinYou GO trygghetsklokke.

Vi i ContinYou ønsker å møte denne situasjonen med en helt ny tjeneste som vi ønsker å tilby gratis til alle våre kunder, nemlig ferdig oppsatt klokke!
I praksis betyr det at du kan bestille ferdig oppsatt klokke gjennom vår nettbutikk eller på telefon 51665166, og få den hjemlevert klar til bruk! Du trenger bare å oppgi hvilken e-post pårørende skal bruke for å logge seg inn i Guardian-appen, opptil 3 nødnummer som klokken skal ringe ved alarm, og et Alias for brukeren av helseklokken, vóila!

Vi sender klokken hjem til ønsket adresse, mottaker og bruker av ContinYou GO må da kun sette helseklokken på håndleddet for å være trygg. Dersom tjenesten blir en fulltreffer vil vi gjerne fortsette med den! Tilbakemelding fra flere kunder er at selve oppsettet er veldig enkelt å gjøre selv, så om man absolutt ønsker å sette opp utstyr og konfigurere helseklokken så er dette fortsatt en mulighet! Velg din ønskede leveransemåte når du sjekker ut og bestiller din ContinYou GO helseklokke.

Våre helseklokker blir sendt med Posten og har en rask leveranse hjem til hele landet. Sjekk gjerne om Posten tilbyr hjemlevering der du bor. Visste du at hjemlevering er gratis og du får hele 30-dager returrett?
For deg betyr det at du slipper risiko dersom du ønsker å teste ut klokken for å se om den er riktig for deg. Alle nye kunder får returseddel i esken og kan teste ut klokken i en hel måned! Det kaller vi ekte kundeomsorg! Så hva venter du på? Gå til vår nettbutikk og bestill din helseklokke i dag!

Pakke levert helt hjem

Gratis hjemlevering med Posten/Bring

 

 

Ferdig satt opp klokke

Vi setter opp klokken helt klar til bruk før utsending

Betal som du vil

Betal nå, senere, litt og litt? Du bestemmer med Klarna.

 

Gratis retur

Vi tilbyr opptil 30-dager returrett, ingen spørsmål!