Fortsett livet ditt, med verdighet!

Med en helseklokke på armen kan eldre leve aktive, trygge liv – og de pårørende senke skuldrene. Derfor har Pensjonistforbundet inngått samarbeidsavtale med ContinYou. –  Dette samarbeidet vil gi våre medlemmer gode fordeler, både direkte og indirekte, sier Pensjonistforbundets prosjektleder for velferdsteknologi, Tone Bye.

ContinYou og Pensjonistforbundet arbeider for de samme sakene: verdig eldreomsorg, aktivitet, deltakelse og trygghet for landets pensjonister. – Det er en stor ære for oss at en så viktig aktør som Pensjonistforbundet går i samarbeid med oss, sier daglig leder i ContinYou, Terje Tobiassen.

ContinYou er et norsk selskap som utvikler Helseklokken GO for mennesker med økt behov for trygghet. Helseklokken er veldig enkel i bruk, den tilkaller dine pårørende ved behov og du kan ta den med deg overalt!

"Tilgjengelig for alle, ikke bare de med god råd!"

Harald Olimb Norman
Generalsekretær i Pensjonistforbundet

Spesielt viktig nå

I en tid hvor vi skal være spesielt forsiktige, og særlig eldre må ta mange forholdsregler, kan en trygghetsteknologi som ContinYou GO være viktig, både for økt sikkerhet og fordi klokken motiverer til egenaktivitet. – Vi synes det er viktig at slike produkter er tilgjengelig for alle, ikke bare de med god råd. Derfor er vi glade for samarbeidsavtalen, som gir våre medlemmer en god rabatt, sier generalsekretær i Pensjonistforbundet, Harald Olimb Norman.

"Klokken som redder liv"

Helseklokken har rukket å få mange tilnavn på sin korte tid i markedet, en av de gjeveste er «Klokken som redder liv». ContinYou håndterer i dag flere tusen hendelser hver dag og sørger for at brukerne er trygge og aktive. Hver dag er det noen som virkelig trenger klokkens funksjoner – fellesnevneren for alle brukerne og deres pårørende er at de tar ansvar for egen helse.

Vi ser frem til et veldig spennende samarbeid og en rivende utvikling av smarte løsninger og prosjekter for landets flotte pensjonister.

Les mer om klokken og dens funksjoner på www.continyou.no/pensjonist