Trygghetsklokke ContinYou GO eske

Trygghetsalarm i en klokke

Med en trygghetsalarm får du tryggheten du trenger til å fortsette å leve ditt liv, slik du selv ønsker. Det kan være på grunn av alder, sykdom eller operasjoner at man velger en trygghetsalarm, eller bare et preventivt initiativ for å sikre seg dersom det skulle skje noe. ContinYou GO er en trygghetsklokke med trygghetsalarm-funksjoner. Det vil si at selve trygghetsalarmen er bare en liten del av de mange trygghetsfunksjonene. Den er også mobil, utstyrt med eget SIM-kort fra Telenor, det betyr at du kan ta tryggheten med deg overalt, det kaller vi ekte frihet. I tillegg til å være en mobil trygghetsalarm, har den kvaliteter som to-veis tale, automatisk fallalarm, av-håndleddsvarsel og batterivarsler. I motsetning til andre trygghetsalarmen er den formet som en klokke og inneholder funksjoner som skrittmåler for å motivere brukeren til å være mer aktiv.

Når vi snakker om «Trygghetsalarmen» i klokken, så er det den manuelle nødalarmen brukeren kan aktivere for å få hjelp. For å aktivere en trygghetsalarm trenger brukeren kun å holde inn én av de tre knappene for å aktivere trygghetsalarmen. Klokken er lett å bruke uansett tekniske ferdigheter.

Les også: Hvis pappa faller, og ingen hører det: vil han da få hjelp?

 

Økt livskvalitet

En mobil trygghetsalarm med GPS funksjoner gir deg mulighet til å bevege deg akkurat der du vil. Vil du dra i skogen, på butikken, til hytta? Ingen problem. Trygghetsalarmen kan aktiveres hele døgnet og hele året. Å bo hjemme så lenge som mulig er ikke lenger en drøm, men et faktum. I tillegg til å bo lenger hjemme kan du også ha et sosialt og aktivt liv. Økt livskvalitet som er enkel i bruk og rimelig investering. I tillegg til å gi trygghet til deg som bruker den, vil den også kunne gi senkede skuldre for dine pårørende.

Fortsett livet, nå!

Mange opplever en dramatisk hendelse i livet som det store vendepunktet for å investere i trygghetsutstyr. Hvorfor vente til uhellet er ute? Invester i din trygghet nå.

Kontakter de som kjenner deg best

Vi er enig med deg, ordet «Trygghetsalarm» kan virke voldsomt. Men på samme måte som du sikrer din bolig med en boligalarm kan du sikre deg selv med en trygghetsalarm. Klokken er utformet for å ikke sjenere eller skape ukomfortable sammenkomster. Trygghetsalarmen fra ContinYou lar deg legge inn opptil tre telefonnummer som går til dine nærmeste. Du bestemmer selv hvem den skal ringe i hvilken rekkefølge.

Dette betyr at du kan ha en ektefelle, datter, sønn, venn eller en nabo som mottar alarmer fra deg. Det er jo ofte de menneskene som kjenner deg best som kan hjelpe deg best også. Nå kan du handle trygghetsalarm uten å måtte gå gjennom det offentlige apparatet.

Trygghetsklokke er enklere å bruke

Rimelig

Kun 3.990,- for klokken og 135,-/mnd for Trygghetsabonnement

Multifunksjonell

I tillegg til trygghetsalarm innebygget, er ContinYou GO full av andre smarte trygghetsskapende funksjoner og løsninger. Les mer her

Norsk

Som eneste av sin sort er trygghetsalarmen fra ContinYou utviklet i Norge!

Ansvar for egen helse

Aldri har det vært så enkelt å være trygg! Kjøp trygghetsklokke i dag

Kun 3.990,-
Trygghetsalarm i en trygghetsklokke

Én app for pårørende!

ContinYou GO knytter pårørende og bruker sammen med ContinYou Guardian som bindeleddet. En app utviklet spesielt for pårørende. Aldri har det vært enklere å være tilgjengelig og beredt for dine kjære.
Med ContinYou Guardian-appen vil din oppgave som pårørende være mye enklere.

Én app for pårørende!

ContinYou GO knytter pårørende og bruker sammen med ContinYou Guardian som bindeleddet. En app utviklet spesielt for pårørende. Aldri har det vært enklere å være tilgjengelig og beredt for dine kjære.
Med ContinYou Guardian-appen vil din oppgave som pårørende være mye enklere.

Trygg overalt

Trygghetsalarmer er den enkleste måten for en person å tilkalle hjelp i nødsituasjoner. Trygghetsalarmer sørger for personlig sikkerhet og gir personen bedre forutsetninger for å klare seg selv både hjemme og ute. Trygghetsklokken ContinYou GO kan aktiveres enten manuelt ved at personen som bærer den holder inne trygghetsalarmknappen, eller ved andre automatiske varsler som f.eks falldeteksjon.

Dagens trygghetsalarmer er ofte låst til en bolig og vil ikke kunne sikre personen utendørs. Dette skaper en negativ effekt hvor en ikke ønsker å gå ut alene og dermed ikke får frisk luft,  aktivitet og bevegelse. Gevinsten av å bruke mobil trygghetsalarm er økt livskvalitet økt søvn og en styrket sosial og mental stimulering som igjen fører til at personen kan bo enda lenger hjemme.

Det er vanskelig å få trygghetsalarm hos det offentlige, gjør det selv!

Trygghetsalarm trygghetsklokke

Det varierer fra kommune til kommune hvor enkelt det er å få trygghetsalarm som kommunal tjeneste. Jungelen av koordinatorer og søknadsprosesser kan være en krevende prosess. Mange ender opp med avslag og bortkastet tid. I dag er det så enkelt å bruke trygghetsalarm privat med trygghetsklokken ContinYou GO, hvorfor ikke bare gjøre det selv?

Hvorfor er ContinYou GO så rimelig?

Offentlig trygghetsalarm kan være en kostbar affære. Våre utregninger viser at en person med over 3G (grunnbeløp) kan ende opp med å måtte betale over kr 22.400 etter en 3 års periode med trygghetsalarm fra feks Sandnes kommune. Til sammenlikning kan du spare over kr 13.500 ved å velge en ContinYou GO.  Velger du trygghetsalarm fra ContinYou betaler du 3.990 i engangssum for å eie utstyret og 135kr/mnd for trygghetsabonnement (1-års binding).

Ikke bare én funksjon

Når det er nevnt, vil du gjerne bli sjokkert over at en ContinYou GO trygghetsklokke ikke bare er rimeligst, men også best og mest funksjonsrik. I tillegg til å være en mobil trygghetsalarm har klokken innebygget funksjoner som automatisk fallalarm, batterivarsling, av-håndleddsvarling, to-veis tale og GPS. Mellom bakkar og berg finner du ContinYou, og vi er stolte av å kunne si at vår trygghetsalarm er norsk og i verdenstoppen av helseteknologi!

Hva venter du på?Bestill i dag!

Kun 3.990,-
Bilde av sølv helseklokke i norsk natur, fjord, Odda, Sandvin, Nye Ullensvang, trygghetsklokke, trygghetsalarm, fallalarm
Mor har fått trygghetsklokke og trygghetsalarm
trygghetsklokke, trygghetsalarm, klokke
trygghetsklokke frihet alarmklokke helseklokke trygghetsalarm