Kontroll på tiden

Det er slutt på tiden i hvite frakker, men urmakeren – den proffe reparatøren som hersker over ørsmå tannhjul, flortynne visere og mikroskopiske kulelager, lever i beste velgående.

I Langgata 29 i Sandnes ligger Urmaker Grøtteland, en kjent butikk for de som har spasert i Sandnes handlegate. Forretningen som ble grunnlagt i 1903 er kjent for kvalitet og topp-ekspertise på urmakerfaget. I butikken finner man klokker fra hele verden, enten det er Certina, Longines, Grand Seiko, Raymond Weil, Rado eller Maurice Lacroix- og nå også: norske ContinYou GO!

"Kvalitetsstempel på høyeste nivå"

- Terje Tobiassen, daglig leder ContinYou

Perfekt timing

“ContinYou GO er en veldig spennende og tidsriktig klokke!” Sier Frode Grøtteland, urmaker og eier av forretningen.  “Vi har lenge tilbudt teknologiske klokker for den aktive brukeren med smarte funksjoner integrert, f.eks Garmin. Nå ser vi en vekst i forespørsler etter klokker som innehar trygghetsskapende teknologi- her er ContinYou GO perfekt.”

Daglig leder og Gründer i ContinYou, Terje Tobiassen er veldig fornøyd med det nye samarbeidet: “For oss er dette et kvalitetsstempel på høyeste nivå, det føles veldig godt!” smiler Tobiassen.

I butikken møter du Frode, Thomas og Bjørnar, eierne og urmakeren. «Vi selger klokker fra en tusenlapp og oppover til flere titusener, vi selger kvalitet som vi kan være bekjent med» sier en bestemt Frode Grøtteland.

Ta turen innom Urmaker Grøtteland i Langgata 29 og slå av en prat om det aller nyeste innen luksusklokker, aktivitetsklokker, designerklokker og nå: helseklokker!

Hva kan helseklokken gjøre?

Trygghetsalarm

Dersom bruker trenger hjelp kan en alarm og samtale enkelt aktiveres ved å holde inne knappen på klokken.

Smart fallalarm

Alarm og anrop aktiveres automatisk ved et fall. Alarmen kanselleres automatisk dersom bruker beveger seg, det kaller vi smart!

Posisjonsalarm

Alle hendelser (alvorlige og mindre alvorlige) oppgir brukers posisjon slik at pårørende enkelt kan rykke ut for å hjelpe.

2-veis-tale

Utstyrt med SIM, høyttaler og mikrofon kan klokken foreta anrop ved enten fallalarm eller utløst trygghetsalarm (knapp). Da kan bruker og pårørende prate sammen og avklare behovet.

Batterivarsel

Usikker på om mor lader klokken og at det faktisk er strøm på den? Klokken kan sende opptil 3 batterivarsler til pårørende og 4 varsler til bruker.

Av-håndleddsvarsel

Kan det hende at bruker tar av seg klokken? Da kan du være trygg på at klokken gir beskjed dersom brukeren ikke har klokken på hånden.