«Helseklokken gir et mer aktivt liv»

Å miste en livsledsager gjennom mange år, er en tung og vond opplevelse. Slik var det også da Bjarne Thorulf Knudsens kone døde i fjor. Sorgen er én utfordring, det å plutselig være mye mer alene en annen. En klokke fra ContinYou ble løsningen, og den gir Bjarne den tryggheten han ønsker.

-Jeg er aktiv, i god form og takknemlig for hver dag hvor jeg får stå opp frisk og rask. Når man snart passerer 75 år, må man likevel være forberedt på at ting kan skje, og det i en helt annen grad enn da man var yngre.  Klokken er min sikkerhet, når jeg er alene. Derfor har jeg klokken på håndleddet, sier den tidligere Dipl.ing fra Stavanger, bosatt i Ski utenfor Oslo.

Opptatt av Bjarnes sikkerhet, er også hans barn og barnebarn. Skulle det skje at han faller eller at det tilstøter ham noe annet – ja, så er det også de som får melding når GO-klokken slår alarm.

-For meg er det viktig å ha denne tryggheten når jeg er alene, enten jeg er hjemme, ute og kjører eller på reise i inn og utland. Er jeg midt i Ski sentrum eller andre byer, vil det som oftest være så mange mennesker rundt meg at jeg raskt får den hjelpen jeg trenger.

I likhet med mange andre på egen alder, har Bjarne kontakt med Ski kommune som er opptatt av at kommunens eldre har det best mulig. Selv om det selvsagt er et økonomisk aspekt fra kommunen side, skal Ski kommune ha ros for den måten de arbeider på, mener Bjarne.

-Ingen tvil om at også jeg kan komme til å trenge tettere oppfølging. Men jeg er ikke der i dag. Jeg trener regelmessig, og reiser ganske mye. Lever et aktivt liv, så jeg klarer meg. Ved hjelp av ContinYou GO kan jeg leve det livet jeg ønsker og bo hjemme lengst mulig, sier 75-åringen i Ski.


Én klokke for alle!

GO gir deg trygghet, helt klart. Den måler, varsler og knytter bruker sammen med pårørende eller helsepersonell. Men det betyr ikke at den er laget spesifikt for pleietrengende, tvert i mot! ContinYou GO er utviklet for alle typer mennesker; unge, eldre, høye, lave… Felles for brukerne våre og deres pårørende er at de ønsker mer frihet og større trygghet.

ContinYou GO gir deg økt frihet, mestring og trygghet. Ikke vent - kjøp nå!

kjøp nå