«Jeg vil anbefale alle som vil fortsette å leve sine aktive liv og bruke en slik klokke»

Du er aldri alene med en ContinYou klokke. Det er en god følelse. Lillan Løvenskiold Stuart.

Lillan Løvenskiold Stuart er en dame på 88 år som lever et liv på farten. Hun har i sin yrkeskarriere jobbet med mange forskjellige samfunnsoppgaver. Hun har vært politisk aktiv og har arbeidet med å restaurere og utvikle Bærums verk senter. Hun er fortsatt levende interessert i alt som skjer.

Nå bruker hun ContinYou klokke for å kunne ha trygghet til å gjøre det hun ønsker, i sin aktive pensjonisttilværelse

– For det første er det viktig for meg at dette er et norsk produkt. Vi vil gjerne ha nye ben å stå på i landet, med nye arbeidsplasser og da er det ekstra hyggelig å bruke et slikt produkt, sier Lillan Løvenskiold Stuart.

-Det er fantastisk at den er vanntett!

- Lilland Løvenskiold Stuard

-Det er også viktig for meg når jeg trykker på nødknappen, eller fallalarmen utløses, at det etableres en personlig kontakt og en samtale til mine egne. Da kan jeg forklare hva som er galt, istedenfor at det skjer en automatisk uttrykning. Det kan jo hende at jeg bare mistet klokken i gulvet når jeg skulle lade den.

-Det er fantastisk at den er vanntett for jeg har lest at 60% av ulykker skjer på badet, derfor er det viktig at jeg har den på meg hele tiden.

-Jeg sliter litt med å finne gode rutiner for lading. Jeg lever et så rikt liv, med mye som skjer, sier 88 åringen. Jeg ser dere anbefaler å lade ved et måltid, det passer ikke alltid for meg. Når det også er lurt å ha klokka på om natta, siden mange fallulykker skjer hvis du må opp om natta, lader jeg ikke da, men jeg finner mine egne rutiner for ladingen, smiler Lillan.

-Det var også bra å få rede på at jeg kan bruke den når jeg er ute på mine reiser.

-Men kanskje er det aller viktigste at jeg føler meg enda nærmere mine egne, sier Lillan. Det er en slags følelse av at det er noen som er der når du trenger det. Du er ikke alene. Det er en god følelse.

Jeg vil anbefale alle som vil fortsette å leve sine aktive liv og bruke en slik klokke, avslutter Lillan Løvenskiold Stuart


ContinYou helseklokke til alle situasjoner

Våre klokker er ikke bare til det offentlige og institusjon, de er for alle!
Helseklokken kan være med på å gjøre din hverdag tryggere. Den varsler ved nødvendighet og vil være din nye følgesvenn. I tillegg er den veldig enkel å bruke. Vær aktiv, sov godt og føl deg trygg!

Les mer om våre klokker her på vår hjemmeside.