ContinYou klokken slo alarm da Harald falt!

Godt å vite et teknologien fungerer når vi trenger den, sier 70-åringen på Lille Sotra

Visst kunne det ha gått galt da Harald Ebbesvik fikk overbalanse og falt i hagen. Men heldigvis gikk det i likeste laget. Med ContinYou klokken på håndleddet fikk han dessuten erfare hvordan pårørende varsles når noe skjer.

Det var en fin sommerkveld på Lille Sotra at uhellet skjedde. 70 år gamle Harald, som kun hadde hatt klokken fra ContinYou noen uker, nøt deilig, nykokt krabbe i godt lag. En drømmekveld, med andre ord.

-Jeg gikk meg en tur i hagen, da jeg plutselig fikk overbalanse og falt. Det gikk ikke mange sekundene før jeg plutselig hørte min svigersønns stemme. Da forstod jeg at klokken hadde gjort akkurat det den skulle, nemlig å ringe mine pårørende automatisk. Jeg kom meg raskt opp, og fikk sagt ifra om at alt var ok. Noen ømme fingre var heldigvis den eneste følger av det som skjedde denne kvelden, forteller den tidligere industrimekanikeren på Ebbesvik.

Det var Haralds svigersønn Jens A. Hovland på Agotnes som fikk alarmen. Han forteller at telefonen ringte, og at han hørte stemmer i andre enden. Etter hvert fikk han kontakt med svigerfaren, og kunne konstatere at fallet ikke var dramatisk.

-Godt å se at teknologien fungerer, slår Jens fast.

Det var i fjor at Harald Ebbesvik fikk høre om klokkene til ContinYou. 70-åringen bor alene, syntes det måtte vært trygt med en slik klokke og bestilt den raskt. Før sommeren fikk han tatt den i bruk, og bare noen uker senere fikk han altså teste den under realistiske forhold.

-Bare gode erfaringer så langt. Det er mange nyttige funksjoner på klokken, blant annet skritteller jeg bruker når jeg går tur. Men akkurat denne kvelden var altså fallalarmen det viktigste. Godt når teknologien hjelper oss, slår Harald Ebbesvik fast.


Hva gjør egentlig ContinYou klokken?

Alle forstår at det handler om «trygghet», men hvordan skaper ContinYou klokken trygghet for deg? For noen handler det om fall, andre om helt andre ting.
Om du er bruker eller pårørende, så har du som regel de samme tankene:  «Hva om?».
ContinYou sin helseklokke er full av sensorer, funksjoner og smarte løsninger som gir deg og dine en trygghet i hverdagen, pakket sammen til én klokke. Og ikke minst: den er norsk!