«Trygg på jobb, trygg hjemme»

Han er eier og daglig leder av en maskin- og entreprenørbedrift, og kan hende ikke er den du først tenker på som den typiske trygghetsalarm-brukeren. Men for Arvid Bergene var det helt naturlig å bestille og ta i bruk en helseklokke fra ContinYou. Han tar sikkerhet og HMS på alvor.

Bergene Maskin har i over 20 år tilbudt alt innen graving, drenering, betongsaging, rivning, sprenging, steinarbeid, vinterdrift samt tjenester tilknyttet vann og kloakk i Jærregionen. De er en bedrift som er kjent for å ha gode HMS rutiner.

Jeg kjøpte en trygghetsklokke slik at jeg er trygg både på jobb og hjemme, sier 45-åringen som ofte arbeider alene med store og tunge maskiner.

Noen ganger har 45-åringen fra Bryne spurt seg selv: Hva skjer om jeg plutselig skader meg nå, og jeg ikke får tak i hjelp? Hva om jeg ikke selv kan få gitt beskjed til noen?

For akkurat det er et viktig spørsmål som ikke kun gjelder eldre og pleietrengende, men like mye Arvid og andre i entreprenørbransjen. Hvert år skjer det mange ulykker både her og ellers i arbeidslivet.

En god investering, slår Arvid Bergene fast om klokken. Det samme sier de hjemme. Det skaper trygghet å vite at hvis noe skjer, gir ContinYou sin trygghetsklokke beskjed.