NYHET! Nå kan du leie Contact™

LEIE

390,-
  • Månedsabonnement i tillegg: 179,-
  • Bindingstid: 12 mnd
  • Forskuddsfaktura post/epost
  • Gratis programvareoppdateringer
  • Guardian app og portal
  • Gratis kundesupport (Mail, web og telefon)
  • Leieavtale direkte med ContinYou

Ønsker du faktura på E-post?
JaNei

Telefon

Antall*

Farge*

Rabattkupong

Ønsket forfallsdato på leiefaktura
10.15.20.

* Er påkrevd felt

Vilkår*
Ja, jeg ønsker å leie Contact og godkjenner vilkårene beskrevet under dette skjemaet

Vilkår for inngåelse av leieavtale.
Leietaker er informert om og godtar bindingstid på 12 måneder.
Leietaker eier ikke produktet, men betaler hver måned for fri bruk av det. Leietaker er ansvarlig for bruk og må erstatte produktets fulle kjøpspris dersom produktet blir skadet som følge av feil håndtering. I leieavtalen er ikke månedlig kostnad for abonnement (179,-/mnd) dekket. Abonnement håndteres i mobilapplikasjonen «Guardian». Forsikring medfølger ikke. Ved reklamasjon eller skade som følge av vanlig bruk vil utleier reparere (inntil 2 uker reparasjonstid) eller bytte til helt nytt utstyr. Kunde godtar brukerlisens ved bruk av Guardian mobilapplikasjon, samt er informert om vår personvernerklæring.
Utleier bekrefter leietakerens bestilling. Bekreftelsen er i form av e-post og overlevert utstyr. Utstyret sendes per post til nærmeste postkontor uten kost for leietaker. Leietaker skal så snart det er praktisk mulig undersøke om utstyr er levert som avtalt, og uten opphold varsle utleier skriftlig dersom det påstås avvik. Leietaker er ansvarlig for utstyret, men kan fritt gi det videre til andre personer. Leietaker er fortsatt ansvarlig dersom utstyret blir lånt bort. Leietaker skal levere utstyret tilbake ved oppsigelse av leieavtale. Avtale avbrytes når utstyr er levert inn. Leietaker plikter å behandle utstyret med aktsomhet og ellers slik det fremgår av tilhørende bruksanvisning. Leietaker skal så langt det er mulig teste produktets funksjoner før det tas i bruk. Leietaker har ikke adgang til å foreta noen reparasjon på utstyr med mindre han eller hun er skriftlig instruert om det av utleier.

Dersom leien ikke sies opp før endt bindingsperiode løper leien videre med 1 måneds bindingstid. Det blir ikke etablert en ny årlig bindingstid.
Ved brudd på avtale før endt bindingsperiode faktureres restbeløp til leietaker.

Ved brudd på avtale sendes utstyr tilbake til utleier.
Returadresse:
ContinYou AS
Langgata 28, 4306 Sandnes
Returfrakt dekkes av leietaker.