FOR EN OPPLEVELSE!

Det er så utrolig gode ord å få si og høre. Etter et teaterstykke, etter en konsert, etter en kinofilm og få utbryte i jublende begeistring: for en opplevelse.

Det er ikke alle som får kjenne dette. Det er mange som kjenner en utrygghet på å gå ut av døra. Kanskje er man blitt litt mer ustø og man er redd for at noe skal skje når man er ute. Resultatet blir at hvis ingen har tid til å gå sammen med en ut, så blir alle opplevelsene man får gjennom TV-skjermen. Når henta vi posten sist, når gikk vi med søpla, når gikk vi på butikken. Eller når gikk jeg på en konsert eller en kinoforestilling sist?

OPPLEVELSER ER VIKTIGE FOR OSS.

Det gir oss noe å snakke om når barn eller barnebarn ringer, det gir oss felles opplevelser med de vi er glad i, det gir oss noe å snakke om i neste kaffeslabberas. Tenk om mormor kunne tatt med seg tenåringsdatteren og se Kongens nei. Fortelle om hvordan hun opplevde og vokse opp etter krigen og gi noe av sin historie som arv videre. Eller at bestefar og barnebarn kan kjøpe seg popkorn, se en koselig morsom julefilm og le sammen.

Vi er et firma som egentlig ikke lager helseklokker, men muliggjør opplevelser. Trygghet til å delta på noe og selv være den som sier FOR EN OPPLEVELSE.

 

Har du en god opplevelse sammen med noen av dine, så del den gjerne med oss. Merk posten med #gienopplevelse og @continyou Så vil vi reposte og inspirere hverandre med gode ideer til hva man kan gjøre sammen.