HISTORIEN

I 2014 opplevde Terje Tobiassen hjertestans i bilen. Slike hendelser kan enten gå bra eller veldig dårlig. I Terje sitt tilfelle gikk det heldigvis bra, takket være svært kompetente og snartenkte forbipasserende. I løpet av rehabiliteringsperioden etter ulykken kom tankene rundt “hva om dette kunne vært unngått?” Eller “hva om det hadde skjedd på et øde område uten at noen oppdaget hendelsen?” Dette ble starten på et teknologisk eventyr.

Høsten 2015 etablerte Terje ContinYou AS, sammen med Olav Bryn, Terje Otto Tobiassen og Glenn Arild Haugland. De fire gründerne har alle satt sitt preg på selskapet gjennom sin innovative og skapende tankegang.

ContinYou som pr. mars 2017 hadde blitt 14 ansatte har utviklet Helseklokken Contact™, en trygghetsalarm som bidrar til å skape trygghet og ro i sjelen. Contact måler puls, bevegelse og flere andre interessante helseverdier som samlet kan bidra til å forutse sykdom eller fall. Målet er å gi eldre en mulighet til å bo hjemme lengre, lette presset for hjemmepleien og spare samfunnet for store beløp.

– Velferdsteknologi er ikke bare viktig for de eldre, men også deres pårørende.

Vi i ContinYou er stolte av at all utvikling og produksjon av Contact skjer i Norge.

Gründerene