HISTORIEN

I 2014 opplevde Terje Tobiassen hjertestans i bilen. Slike hendelser kan enten gå bra eller veldig dårlig. I Terje sitt tilfelle gikk det heldigvis bra, takket være svært kompetente og snartenkte forbipasserende. I løpet av rehabiliteringsperioden etter ulykken kom tankene rundt «hva om dette kunne vært unngått?» Eller «hva om det hadde skjedd på et øde område uten at noen oppdaget hendelsen?» Dette ble starten på et teknologisk eventyr.

Høsten 2015 etablerte Terje ContinYou AS, sammen med Olav Bryn, Terje Otto Tobiassen og Glenn Arild Haugland. De fire gründerne har alle satt sitt preg på selskapet gjennom sin innovative og skapende tankegang.

I dag utvikler, produserer og selger ContinYou norske markedets desidert beste trygghetsalarmer tilrettelagt for bruker, pårørende, offentlig helse og bedriftsmarked (f.eks alenearbeidere).

Som vist på TV!

Da ContinYou’s første klokke «CONTACT» ble lansert tok den Norge med storm! Du har sikkert sett en av våre helseklokker på TV, i en reklame, en artikkel eller hørt om den på radio. I dag brukes klokken av mennesker som ønsker en større trygghet, og mulighet til å leve et bedre liv.

Et produkt for kommune og privat

Vår klokke er utviklet for å bruke både privat og i offentlig helse. Dette gjør at du som bruker kan ta med utstyr du kjenner til inn i det offentlige systemet. Vi leverer klokker til kommuner og visningsboliger i hele landet og til privatpersoner som ønsker å ta ansvar for egen helse og frihet.