Medlemsfordel Pensjonistforbundet

Denne klokken holder deg aktiv og trygg.

Fortsett livet, med verdighet.

" Jeg vil anbefale alle som vil fortsette å leve sine aktive liv å bruke en slik klokke. "

— Lillan Løvenskiold Stuart, 88

890,- i rabatt til deg

Kun 3.100,-

Husk å bruke koden ‘PFM22CY’ i nettbutikken for å få avslaget
Så lite som 135,-/mnd for Trygghetsabonnement

i samarbeid med

Sammen for aktive eldre

Det sier daglig leder i ContinYou, Terje Tobiassen. Vår visjon er at folk skal kunne fortsette å være aktive mennesker som deltar i samfunnet. Det er en viktig verdi vi deler med Pensjonistforbundet. Vi trenger pensjonisters deltagelse og stemme. Med vår klokke kan flere være aktive lengre.

"Denne kvelden var fallalarmendet viktigste"

— Harald, 70

Fare for fall?

Rask hjelp er livsviktig.
1/3 over 60 år opplever fall minst en gang i året. Med ContinYou GO sin smarte Fallalarm er du trygg.

Noen flere funksjoner..

Trygghetsalarm

Posisjonsvarsel

Av-håndleddvarsel

2-veis samtale

Kjøp markedets beste trygghetsalarm

Husk å bruk kode ‘PFM22CY

"Ikke som andre eldre!"

Pensjonistforbundets medlemmer er kjent for å ta saken i egne hender, være proaktive og løsningsorienterte. ContinYou GO er for deg som ønsker å ta ansvar for egen trygghet og helse!

Én klokke, mange bruksområder

Når man velger ContinYou GO får man en klokke som dekker mange behov og funksjoner. Her er noen av dem:

Ønsker du å se frem til et liv i aktivitet? Vi i ContinYou tror at aktivitet er nøkkelen til en god pensjonisttilværelse, derfor har vi utviklet ContinYou GO til mer enn bare en trygghetsalarm. ContinYou GO måler aktivitetsnivået ditt. På helseklokken kan du følge med på antall skritt og motiveres til å være mer aktiv. Og skulle uhellet være ute varsler ContinYou GO både ved fall og ved å trykke inn knappen.

Den beste forebyggingen mot fall er aktivitet. Hvis du har begynt å kjenne at kroppen ikke har samme balansen som tidligere, anbefaler vi at du trener på balanse og styrke. Se helsedirektoratets trening. (https://helsenorge.no/trening-og-fysisk-aktivitet/fallforebygging-trening-for-eldre ). For å gi deg den tryggheten du trenger kan ContinYou GO motivere deg til å være mer aktiv og samtidig gi deg frihet til å være trygg. Med innebygget skritteller og helseoversikt kan du enkelt følge med på eget aktivitetsnivå. Dersom du skulle falle, vil en automatisk fall-alarm aktiveres, posisjonen din sendes og det opprettes en samtale til dine pårørende.

ContinYou GO er et verktøy som gjør at du ved kognitiv svikt kan oppleve økt trygghet, selvstendighet og mestring. Det er viktig at teknologi tas i bruk så tidlig som mulig ved begynnende kognitiv svikt. Desto tidligere du tar i bruk teknologien, desto lettere er det å bruke den ved en alvorligere grad av kognitiv svikt. I ContinYou GO får du en klokke som gir deg områdefrihet. Beveger du deg utenfor ditt område varsles dine pårørende gjennom Guardian-appen, og de kan finne posisjonene som viser hvor du er. Du kan også trykke på knappen for hjelp. Da opprettes en samtale til dine pårørende. De kan også varsles hvis klokken tas av eller det er lavt batteri.

Livet og konsekvensene etter slag er varierende. Har du fysiske virkninger som lammelse, nedsatt bevegelse, syns- og svimmelhetsproblemer? Kanskje hindrer det deg i å være så fysisk aktiv som du skulle ønske? Dersom din aktivitet skulle føre til et fall, vil ContinYou GO automatisk varsle og kontakte pårørende. Har du psykososiale og psykiske konsekvenser som hukommelsestap, angst og depresjon, utmattelse/tretthet og kognitive problemer etter slaget? Ved behov for hjelp kan trygghetsalarmen aktiveres og melding sendes til pårørende med posisjonsmelding, i tillegg til at en to-veis samtale etableres. ContinYou GO har også en enkel og tydelig skjerm som hjelper til med å huske på tid, dag og dato, og skrittelleren er en motivasjon til å nå dine mål om aktivitet.

Epilepsi kan være en utfordrende sykdom å leve med, og den er veldig forskjellig fra person til person. Hvis du opplever et anfall hvor du er ved bevissthet og merker at anfallet kommer kan du trykke på knappen og ContinYou GO vil sende posisjon og opprette en samtale med dine pårørende. Dersom anfallet fører til et fall, vil ContinYou GO automatisk varsle pårørende på samme måten.

Er du over 60 år, sier statistikken at du burde følge ekstra varsomt med, ta helsen din mer på alvor og være mer aktiv. Helseklokken ContinYou GO er også utviklet for deg som er helt frisk, men ønsker en oversikt på helsebildet ditt og ikke minst gi deg en liten ekstra trygghet i hverdagen, både hjemme og ute på turer.

Trygghet for dine pårørende.

Gi dine pårørende nattesøvnen tilbake. Klokka gir beskjed rett på telefonen hvis du trenger hjelp.

"Trenger jeg hjelp, trykker jeg bare på knappen."

— Synnøve, 84

MEDLEMSFORDEL I PENSJONISTFORBUNDET

Man kan ikke sette en pris på trygghet ...

Men for deg som er medlem i Pensjonistforbundet får du en veldig god innkjøpspris. Ved å bruke koden ‘PFM22CY‘ i vår nettbutikk får du hele 890,- avslag på kjøpet!

Kjøp nå

Trenger du hjelp til å bestille?

Vi hjelper deg! Velg hvordan du ønsker å kontakte oss:

Tel: +4751665166

post@continyou.no

Langgata 28, 4306 Sandnes

Stolt norsk produkt 🇳🇴