fbpx

Nyheter

INGENTING I VEIEN FOR EN HALV MILLIARD I OMSETNING (ABO)

Gründerne i ContinYou har brukt 30 millioner å utvikle en norskprodusert helseklokke. De har nesten ikke hatt salg, men profilerte investorer lar seg ikke skremme.

MOBIL TRYGGHETSALARM – CONTINYOU CONTACT

JegBorSmart er Alta kommune sitt «Helsehus».

DENNE KLOKKA SKAL SI FRA HVIS DU HAR TRØBBEL MED HJERTET

Terje Tobiassen fikk hjerteinfarkt mens han satt i bilen og havnet i feil kjørebane. Han ble reddet av andre trafikanter. Nå vil han hjelpe andre som kommer i lignende situasjoner.

HAR BRUKT 30 MILLIONER PÅ EN AVANSERT HELSEKLOKKE

Det hele startet med at gründeren fikk hjertestans under en biltur.

TRYGGERE ALDERDOM MED CONTACT

Det norske selskapet ContinYou søker nå sykehjem og eldreboliger over hele landet for å teste den revolusjonerende helseklokken Contact.

GRÜNDEREN FRA ROGALAND FIKK HJERTESTANS

Det ble til en helseklokke som han utvikler med tidligere oljeansatte – Shifter
Terje Tobiassen løser problemer folk kan dø av, fordi han nesten selv døde. Og oljekrisa har gjort det lettere å

LANSERER KLOKKE SOM KAN REDDE LIV

– Da jeg kontaktet Informasjonskontroll trodde de jeg var steike sprø. De fikk spørsmål om å løse det umulige, i hvert fall det som ble sett på som umulig for et par år siden. Men de løste det.

LANSERER NORSK TRYGGHETSKLOKKE

Den lille dingsen inneholder både helsevarsler, trygghetsalarm og mobiltelefon – og du bærer den som en helt vanlig klokke.

HELSEKLOKKEN SOM REDDER LIV

Terje Tobiassen (52) og partnerne i det norske gründerselskapet ContinYou har utviklet en helseklokke som kan forutse kritiske hendelser som sykdom og fall. Idéen kom etter at Tobiassen selv fikk hjertestans under en biltur i 2014.

DETTE ARMBÅDET SKAL REDDE LIV (ABO)

Et alvorlig hjerteinfarkt fikk Terje Tobiassen (51) til å si opp en trygg og god jobb for å satse helt nytt. Nå har han utviklet et helsearmbånd som skal redde liv.

UNIK HELSEKLOKKE FRA SANDNES FÅR MILLIONGARANTIER FRA EU

I løpet av mai lanserer Sandnes-selskapet Continyou en ny helseklokke som tar begrepet trygghetsalarm et par steg videre. Idéen har gitt virksomheten 4 millioner kroner i finansiering gjennom et historisk samarbeid.

DENNE DINGSEN SPÅR NÅR DU BLIR DÅRLIG (ABO)

Det lokale firmaet ContinYou lanserer nå sitt bidrag for å hjelpe på de demografiske utfordringene. Et armbånd som ser ut som en klokke, men fungerer som en trygghetsalarm med helt nye teknologiske funksjoner.

KLOKKEN SOM REDDER LIV

Akkurat nå kan du se denne reklamefilmen på norske skjermer. Helseklokka Contact har i samarbeid med Telia startet på et nytt kapittel, og får nå verdifulle minutter i beste sendetid for å nå ut til deg og meg.

GIR LIV TIL GODE IDEER

Informasjonskontroll er blant lagspillerne som har gjort helseklokken ContinYou mulig. Det blir mer velferdsteknologi framover, tror sjefen.

DENNE KAN REDDE MANGE LIV (ABO)

Etter å ha fått livet i gave etter en hjertestans i 2014, står Terje Tobiassen bak et armbånd som kan redde mange liv.

(EN) FROM HEART ATTACKS TO FAINTING, THIS WATCH FLAGS UP HEALT THREATS BEFORE THEY STRIKE

Along with a range of health sensors, ContinYou’s new Contact watch can send alerts about changes to its wearer’s vital signs.

(NL) Dit horloge van ContinYou waarschuwt je voordat je een hartaanval krijgt

Hartaanvallen staan helaas nog hoog op het lijstje van doodsoorzaken. En je voelt ze ook lang niet altijd aankomen. Soms is het gewoon te laat. Maar het horloge van ContinYou, de Contact, wil daarbij gaan helpen. Het apparaat waarschuwt je namelijk als je gezondheid opeens veranderd, bijvoorbeeld als je een hartaanval krijgt.