JOBB I ET AV LANDETS MEST SPENNENDE TEKNOLOGISELSKAPER?

ContinYou er et selskap i rask vekst. Vi står bak Helseklokken Contact™, ERGO og GO: trygghetsalarmer som blant annet inneholder fallalarm, har GPS-sporing og toveis tale. Med vår helseklokke på håndleddet føler du deg trygg!

Målet med helseklokken, som både er i offentlig og privat bruk, er å gi blant andre eldre mulighet til å bo hjemme lenger, lette presset på det offentlige helsetilbudet og spare samfunnet for store kostnader.

”Et teknologisk eventyr”, sa omverden om oss da klokken ble lansert for ikke lenge siden. Nå tar vi nye skritt inn i framtiden, og i den anledning søker vi enda flere folk.

Som ansatt hos oss får du mulighet til å tenke nytt og smart sammen med gode kolleger. Vi brenner for jobben, og dyrker lidenskapen for å ta stadig nye teknologiske steg. Og det beste av alt: Vi bidrar til en bedre hverdag for brukerne våre.

Du er alltid velkommen til å sende inn en søknad til oss. Legg ved en CV og et personlig brev som beskriver hvorfor du vil begynne å jobbe hos oss i ContinYou, og hva nettopp du kan tilføre av erfaring og kompetanse.

Kontakt oss på: post@continyou.no

LEDIGE STILLINGER

Vi er på jakt etter nye kolleger. Anser du deg selv som en dyktig apputvikler med gode kunnskaper innen iOS og Android utvikling- vil vi gjerne ha kontakt med deg.
Vi bruker Flutter som rammeverk for cross-platform utvikling av app.

Du må ha god kjennskap til oppbygging av REST API, samtidig som du må kunne jobbe godt selvstendig så vel som i team. Sist, men ikke minst må du ha evnen til å ta selvstendige avgjørelser om og når det er nødvendig.

Noe du lurer på? Kontakt gjerne Terje på telefon 91135815 eller terje@continyou.no .

Send CV og Søknad til post@continyou.no snarest.