SUPPORT

Selv om klokkene er en svært enkel trygghetsalarm i bruk, og ikke trenger teknisk innsikt eller kompetanse av brukeren, så er det likevel et digitalt produkt. Og for at det skal fungere må det settes opp på lik linje med mye annet utstyr i dagens digitale samfunn. Dette er vi i ContinYou svært opptatt av at skal kunne gjøres så enkelt som mulig, og derfor er vi opptatt av support. Vi er her for deg som har spørsmål om oppsettet, og for deg som trenger hjelp. Vi har laget bruksanvisninger og instruksjonsvideoer, men det er likevel mulig at spørsmål dukker opp. Da er det bare å ta kontakt. Support er viktig for oss!

Her på disse sidene vil finne informasjon, guider, tips og triks til hvordan du bruker Helseklokken og mobilappen Guardian. Bruk menyen til venstre for å finne frem til det du lurer på.

Vi er her for deg!

– Tony Tobias Tobiassen
Servicesjef

VÅR FORPLIKTELSE TIL DITT PRIVATLIV

Vi tror på retten til privatliv, og at brukerne av våre tjenester skal ha totalt eierskap og kontroll over personlig informasjon som de velger å dele med oss.

Vi forplikter oss til å ikke misbruke eller la andre misbruke informasjonen din, for kriminell virksomhet eller økonomisk gevinst. Vi har en streng personvernpolicy som vi håper er klar og tydelig ved å informere våre kunder om hvordan, hvorfor og hva vi samler inn av personlig informasjon.

Å sikre informasjonen som våre kunder deler med oss, er avgjørende for vår eksistens. Derfor respekterer vi ditt privatliv og beskytter den med sterk kryptering, strenge rutiner og retningslinjer som styrer hvordan vi håndterer data som er betrodd oss.

Vi lover å sikre at vår praksis er blant de beste i bransjen og beskytter ditt privatliv, og at du skal føle deg trygg når du bruker ContinYou sin trygghetsalarm!

For mer informasjon les vår personvernerklæring