VILKÅR FOR BRUK

Velkommen til vår digitale plattform. Dette er våre vilkår og betingelser for bruk av våre ContinYou services som du kan få tilgang til, inkludert, men ikke begrenset til, continyou.no, underdomener eller vår Guardian App via en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.

I tillegg til disse vilkårene kan ett eller flere vilkår gjelde fra ContinYou sine abonnementsvilkår, personvernpolicy, sluttbrukerlisensavtale eller tredjeparts forhandler kontakter.

 

1. REGISTRERING

På våre ContinYou services kan du opprette en brukerkonto og få tilgang til områder som krever registrering. Ved å registrere deg godtar du å være ansvarlig for hemmelighold av passordene dine eller andre kontoidentifikatorer som du velger, og alle aktiviteter som skjer på brukerkontoen din.

 

 Hvis du registrerer deg på ContinYou services, godtar du at:

1.1 din konto og passord er personlig for deg og skal ikke brukes av noen andre til å få tilgang til ContinYou services.

1.2 du ikke registrerer  en konto med det formål å misbruke funksjonaliteten eller registrere under påskuddet om å være en annen bruker.

Du godtar også å gi oss beskjed hvis du skulle bli klar over misbruk eller misbruk av kontoen din eller passordet av andre.

 

2. OPPSIGELSE AV KONTO

Hvis du ønsker å slette kontoen din, kan du gjøre det ved å sende en e-post til support@continyou.no. Hvis du ikke lenger ønsker å godta vilkårene eller fremtidige endringer i disse vilkårene, må du slutte å bruke delen av ContinYou services der registrering er nødvendig. Ved å fortsette å bruke de lukkede delene av ContinYou services godtar du disse vilkårene.

Hvis vi mener at du ikke har overholdt disse vilkårene, kan vi, etter eget skjønn, tilbakekalle din tilgang til de områdene der registrering er nødvendig, umiddelbart og uten varsel.

 

Vi kan avslutte din registrerte konto, etter eget skjønn, ved å sende deg en e-post til adressen du har registrert som informerer om at avtalen er avsluttet.

 

3. ANSVARSFRASKRIVELSE

Så langt loven tillater, aksepterer vi ikke noe ansvar for innhold eller funksjonalitet på ContinYou services, og vi er ikke ansvarlige for tap som skyldes dine eller andres handlinger, visning, lesing eller anvendelse av ContinYou services.

Du kan få tilgang til andre nettsteder via linker fra nettstedet vårt. Noen av disse nettstedene har vi ingen kontroll over, og vi er derfor ikke ansvarlige for innholdet på disse nettstedene på noen måte.

 

ContinYou gir ingen garantier for ContinYou services. ContinYou garanterer ikke at innholdet på ContinYou services er virusfritt. Du må ta egne forholdsregler i denne forbindelse, da ContinYou ikke tar ansvar for virus eller annen programvare som har ødeleggende egenskaper.

Selv om ContinYou vil gjøre vårt beste for å levere en konstant, uavbrutt tilgang til ContinYou services, garanterer ContinYou ikke dette eller tar ansvar for eventuelle forstyrrelser, avbrudd eller nede-tid på ContinYou services.

 

4. APPLIKASJONER

Du kan laste ned vår Guardian App fra App Store eller Google Play

Disse vilkårene gjelder i størst mulig grad, og er relevant for din bruk av Appen i tillegg til vår sluttbrukere lisens, som er integrert i vår Guardian app.

 

5. DATABESKYTTELSE

Vennligst se vår personvernpolicy for detaljer om hvordan vi behandler og lagrer personlig informasjon vi samler inn. Du finner vår personvernpolicy på www.continyou.no/privacy

 

6. ENDRING AV VILKÅR

Våre tjenester, innholdet og generelle vilkår (inkludert disse vilkår for bruk) kan bli endret og oppdatert ved behov vi vil da gi beskjed om dette i god tid.

7. GJELDENDE LOV OG JURISDIKSJON

ContinYou services skal brukes i samsvar med Norsk lov, og eventuelle andre nasjonale eller lokale lover som kan gjelde.

8. INGEN ANSVARSFRASKRIVELSE

Unnlatelse av å insistere på, eller håndheve noen bestemmelser i disse vilkårene, skal ikke tolkes som et frafall av disse vilkår fra ContinYou AS.

9. YTTERLIGERE ANSVARSFRASKRIVELSER

Brukere av ContinYou services sier seg enige om at bruk av alt innhold på ContinYou services er på egen risiko. All funksjonalitet på ContinYou services er gitt på en «som det er» og «som tilgjengelig», basis og er uten garanti av noe slag, enten uttrykt eller antydet, inkludert, men ikke begrenset til: garantier vedrørende tilgjengelighet, nøyaktighet, aktualitet, pålitelighet eller bruk av innholdet på ContinYou services. ContinYou AS gir heller ingen garanti for tilknyttede nettsteder og ContinYou AS har ikke ansvar ved bruk av slike nettsteder.

 

Denne ansvarsfraskrivelsen gjelder for eventuelle skader eller ulykker som skyldes bruk av ContinYou services, inkludert, uten begrensning, de skader eller skader som oppstår på grunn av:

eventuelle feil, ekskludering, kansellering eller feil i innholdet som er tilgjengelig på ContinYou services.

Eller feil i ytelse, avbrudd, sletting, forsinkelse i drift eller ved data overføring, datavirus,

kommunikasjonssvikt, tyveri, ødeleggelse av informasjon eller data, uautorisert tilgang til, endring

eller annen årsak. ContinYou AS garanterer ikke at tilgangen til nettstedet blir uavbrutt ikke er

feilfri eller har nede-tid.

Dersom gjeldende lov ikke tillater garanti eller ansvars fraskrivelser vil hele eller deler av teksten ovenfor ikke gjelde for deg.

 

OPPHAVSRETT

Kopiering, distribusjon eller noen form for endring av dette dokumentet samt anvendelse av innholdet til andre formål uten tillatelse er forbudt. Alle rettigheter er opprettet av patent meddelelse eller registrering av et verktøy modell eller design patent er reservert. Lovbrytere vil bli holdt ansvarlig for betaling av erstatning.

© 2017 ContinYou AS.

VÅR FORPLIKTELSE TIL DITT PRIVATLIV

Vi tror på retten til privatliv, og at brukerne av våre tjenester skal ha totalt eierskap og kontroll over personlig informasjon som de velger å dele med oss.

Vi forplikter oss til å ikke misbruke eller la andre misbruke informasjonen din, for kriminell virksomhet eller økonomisk gevinst. Vi har en streng personvernpolicy som vi håper er klar og tydelig ved å informere våre kunder om hvordan, hvorfor og hva vi samler inn av personlig informasjon.

Å sikre informasjonen som våre kunder deler med oss, er avgjørende for vår eksistens. Derfor respekterer vi ditt privatliv og beskytter den med sterk kryptering, strenge rutiner og retningslinjer som styrer hvordan vi håndterer data som er betrodd oss.

Vi lover å sikre at vår praksis er blant de beste i bransjen og beskytter ditt privatliv.

For mer informasjon les vår personvernerklæring

Fant du ikke det du lette etter ?

Kontakt oss