COOKIES

Bruk av informasjonskapsler

ContinYou bruker informasjonskapsler på våre web-sider og applikasjoner. Informasjonskapsler er tekstfiler som blir sendt av servere til nettlesere og lagret på datamaskinen. De er en form for informasjonskapsler vi bruker til å forbedre våre tjenester, vi deler ikke noe av informasjonen som samles inn med tredjeparter, og våre informasjonskapsler er regulert under norsk lov om elektrisk kommunikasjon § 2-7b

Hvordan virker det?

En informasjonskapsel er en enkel tekstfil som lastes ned når du besøker nettsiden vår. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen mer sømløs og huske personlige preferanser. Du kan administrere hvordan informasjonskapsler lagres på enheten og våre informasjonskapsler kan slettes eller blokkers når som helst, ved å endre innstillingene i nettleseren din. Å blokkere eller slette informasjonskapsler kan påvirke bruken av våre tjenester og slette dine personlige preferanser.

Informasjons kapsler vi bruker på våre nettjenester

– Vi bruker våre egne informasjonskapsler for å sørge for at nettsidene fungerer bedre og for å lagre personlige preferanser slik som: passord, språk etc.

– Vi bruker Google analytics som er en nettanalyse tjeneste fra Google Inc. som brukes på våre nettsider for å analysere hvordan brukere bruker nettsidene for å kunne forbedre våre nettsider å gi en bedre brukeropplevelse.

Hvordan fjerne cookies

Det er krav i loven om samtykke ved bruk av informasjonskapsler men det er nokk å be om samtykke en gang så vidt vi ikke endrer vilkårene. Mange nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk. Disse innstillingene kan administreres under innstillinger i nettleseren, for mer informasjon om hvordan du blokkerer eller fjerne informasjonskapsler vennligst besøk support sidene for din nettleser: