Contact er enkel i bruk!
Det er ikke mye brukeren selv må gjøre.
Les igjennom denne guiden
og vis brukeren hvordan de skal bruke sin helseklokke.

Lade batteriet

Contact™ vil gi beskjed når det er på tide å lade batteriet.
Skjermen vil da vise Lavt batteri.

Koble ladekabelen til veggpluggen og veggpluggen i en strømkontakt. Den flate ladeplaten klikkes på plass på undersiden av Contact™ som vist på bildet. Skjermen på Contact™ vil da vise at lading pågår.

Vi anbefaler å lade Contact™ hver dag.

Alarmknappen

Dersom brukeren av Contact™ trenger å påkalle hjelp kan alarm utløses ved å holde inne alarmknappen på siden av Contact™ i noen sekunder.

Skjermbildet på Contact™ vil vise at alarm er utløst, og Contact™ oppretter en samtale med pårørende som er satt opp i appen Guardian.

Endre pårørendenummer

Du kan endre, slette og legge til pårørendenummer i Guardian appen. Gå til din bruker, velg «Contact», velg «Telefonnummer». Her kan du gjøre endringene.
Husk å la Contact stå til lading i Gateway slik at innstillingene blir sendt til Contact. Du kan i appen se når endringene er blitt utført.

Endre magnetreim

Contact Starter Kit kommer med tre forskjellige størrelser magnetreim.
Du kan enkelt bytte reim selv, slik at det er tilpasset brukeren. Se videoen for hvordan du bytter reim.

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår «Ofte stilte spørsmål«,  vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
support@continyou.no

Hvis du vil se hvordan Contact virker, trykk her!

Fant du ikke det du lette etter ?

Kontakt oss