Contact er enkel i bruk!
Det er ikke mye brukeren selv må gjøre.
Les igjennom denne guiden
og vis brukeren hvordan de skal bruke sin helseklokke.

Lade batteriet

Contact™ vil gi beskjed når det er på tide å lade batteriet.
Skjermen vil da vise Lavt batteri.

Koble ladekabelen til veggpluggen og veggpluggen i en strømkontakt. Den flate ladeplaten klikkes på plass på undersiden av Contact™ som vist på bildet. Skjermen på Contact™ vil da vise at lading pågår.

Vi anbefaler å lade Contact™ hver dag.

Alarmknappen

Dersom brukeren av Contact™ trenger å påkalle hjelp kan alarm utløses ved å holde inne alarmknappen på siden av Contact™ i noen sekunder.

Skjermbildet på Contact™ vil vise at alarm er utløst, og Contact™ oppretter en samtale med pårørende som er satt opp i appen Guardian.

Endre pårørendenummer

Du kan endre, slette og legge til pårørendenummer i Guardian appen. Gå til din bruker, velg “Contact”, velg “Telefonnummer”. Her kan du gjøre endringene.
Du kan i appen se når endringene er blitt utført.

Endre magnetreim

Contact Starter Kit kommer med tre forskjellige størrelser magnetreim.
Du kan enkelt bytte reim selv, slik at det er tilpasset brukeren. Se videoen for hvordan du bytter reim.

SKRU PÅ FLYMODUS (OG RESET)

Contact settes i flymodus ved å bruke den magnetiske enden av reimen. Hold den inntil glasset i 3-5 sekunder på høyre side av skjermen. Flymodus vil da aktiveres og symbolet” flymodus” vil vises på skjermen.

Gjenta samme prosedyre for å deaktivere flymodus. Hold den magnetiske enden av reimen mot glasset i 3-5 sekunder. Når symbolet for flymodus forsvinner fra skjermen er Contact er tilbake i vanlig modus.

NB! Straks flymodus er aktivert vil det ta noen sekunder før det er mulig å deaktivere igjen.

PS: Dersom du gjør den samme prosedyren (magnetreim inntil glass) samtidig som laderen er koblet til, så resettes Contact. Du mister ikke innstillingene, men Contact tar en omstart. Da vises meldingen “Starter opp… VENT” med et hjerte-ikon.

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår “Ofte stilte spørsmål“,  vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
+47 51665166
support@continyou.no

Hvis du vil se hvordan Contact virker, trykk her!

UTVIDET BRUKERVEILEDNING

Er du på jakt etter en utvidet brukerveiledning som kan printes ut og som tar deg gjennom bruk og funksjoner på Contact steg for steg? Trykk på knappen under for å laste ned brukerveiledning (PDF).

Fant du ikke det du lette etter ?

Kontakt oss