Klokken er enkel i bruk!
Det er ikke mye brukeren selv må gjøre.
Les igjennom denne guiden
og vis brukeren hvordan de skal bruke sin helseklokke.

Lade batteriet

Klokken gir beskjed til brukeren når det er på tide å lade batteriet.
Skjermen vil da vise Lavt batteri.

Koble ladekabelen til veggpluggen og veggpluggen i en strømkontakt. Den flate ladeplaten klikkes på plass på undersiden av klokken som vist på bildet. Skjermen vil da vise at lading pågår.

Vi anbefaler å lade klokken din hver dag for å unngå å gå tom.

Alarmknappen

Dersom brukeren trenger å påkalle hjelp kan alarm utløses ved å holde inne alarmknappen på siden av klokken i noen sekunder.

Skjermbildet vil vise at alarm er utløst, og klokken oppretter en samtale med pårørende som er satt opp i appen Guardian.

Endre pårørendenummer

Du kan endre, slette og legge til pårørendenummer i Guardian appen. Gå til din bruker, velg «ERGO» eller «GO», velg «Telefonnummer». Her kan du gjøre endringene.
Du kan i appen se når endringene er blitt utført.

Smart-Fallalarm

Dersom brukeren faller og klokken registrerer fallet, vil klokken automatisk sende ut et varsel til de pårørende med posisjonsinfo og ringe til nødnummerne. Fallalarmen vil automatisk kansellere seg selv dersom den detekterer bevegelse ila 4-6 sekund etter fallet. Dette vil fjerne uønskede, falske alarmer som kan oppstå ved en fallalarm. Mindre bry for både bruker og pårørende. Fallet utløses av et «slag», eller kraftmotstand.

Legg merke til at klokken sier «Alarm utløses» og en nedtelling starter. Dersom klokken ikke detekterer bevegelse mens dette pågår, vil klokken vibrere og skjermen endres til «Alarm fall» .

Hvordan virker fallalarmen?

1 - Klokkebruker faller

ContinYou GO sin fallalarm måler motstanden i et slag, dersom motstanden oppfattes som et fall vil den automatisk aktivere fallalarmen.

2 - Posisjon og varselmelding sendes til pårørendeappen Guardian

Klokken bruker mellom 20 sekund til 4 minutt på å samle sammen all nødvendig data som skal sendes til pårørende. Det vil automatisk tikke inn en pushvarsel til pårørendes mobiltelefon med beskjed om hva som har skjedd og hvor.

3 - Ta telefonen!

Klokken ringer automatisk til pårørende. Avklar situasjonen og snakk med dine kjære direkte fra helseklokken. Rykk ut ved behov.

Hvordan virker fallalarmen?

Vår fallalarm er faktisk smart! Den kansellerer seg selv dersom det åpenbart ikke er behov for hjelp, i en situasjon hvor bruker f.eks har utløst alarmen ved et fall. Se videoen om hva som skjer når en fallalarm utløses.

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår «Ofte stilte spørsmål«,  vår YouTube kanal eller kontakt oss på: