Klokken er enkel i bruk!
Det er ikke mye brukeren selv må gjøre.
Les igjennom denne guiden
og vis brukeren hvordan de skal bruke sin helseklokke.

Lade batteriet

Enten du har GO eller ERGO, vil klokken gi beskjed til brukeren når det er på tide å lade batteriet.
Skjermen vil da vise Lavt batteri.

Koble ladekabelen til veggpluggen og veggpluggen i en strømkontakt. Den flate ladeplaten klikkes på plass på undersiden av klokken som vist på bildet. Skjermen vil da vise at lading pågår.

Vi anbefaler å lade klokken din hver dag.

Alarmknappen

Dersom brukeren trenger å påkalle hjelp kan alarm utløses ved å holde inne alarmknappen på siden av klokken i noen sekunder.

Skjermbildet vil vise at alarm er utløst, og klokken oppretter en samtale med pårørende som er satt opp i appen Guardian.

Endre pårørendenummer

Du kan endre, slette og legge til pårørendenummer i Guardian appen. Gå til din bruker, velg «ERGO» eller «GO», velg «Telefonnummer». Her kan du gjøre endringene.
Du kan i appen se når endringene er blitt utført.

Endre magnetreim på ERGO

ERGO Starter Kit kommer med tre forskjellige størrelser magnetreim.
Du kan enkelt bytte reim selv, slik at det er tilpasset brukeren. Se videoen for hvordan du bytter reim.

Hvordan virker fallalarmen?

Vår fallalarm er faktisk smart! Den kansellerer seg selv dersom det åpenbart ikke er behov for hjelp, i en situasjon hvor bruker f.eks har utløst alarmen ved et fall. Se videoen om hva som skjer når en fallalarm utløses.

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår «Ofte stilte spørsmål«,  vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
+47 51665166
support@continyou.no

UTVIDET BRUKERVEILEDNING

Er du på jakt etter en utvidet brukerveiledning som kan printes ut og som tar deg gjennom bruk og funksjoner på klokkene steg for steg? Trykk på knappen under for å laste ned brukerveiledning (PDF).