KOM I GANG

For å sette opp helseklokken trenger du en smarttelefon (Android eller iOS). Vi anbefaler at pårørende setter opp og har appen på sin telefon. Vi har laget denne videoen til deg som viser hvordan du setter opp klokken.

Pårørendeappen Guardian

Aller først må du laste ned vår app Guardian til din iPhone eller Android mobiltelefon.

Guardian er ment for pårørende. Trykk på ikonet som stemmer med din mobil under. Trenger du hjelp kan du ringe oss på 51 66 51 66

Kom-i-gang brosjyren

Det er enkelt å sette opp en ContinYou-klokke, men det kan være greit å ha en manual å følge.
Vi har derfor lagt ved kom-i-gang brosjyren som en PDF slik at du kan følge den mens du setter opp din klokke. Klikk på «LAST NED» knappen for å laste ned siste versjon av «Kom-i-gang» brosjyren.

Samtykkeerklæring

Du finner en samtykkeerklæring lenger bak i «Kom i gang» heftet som følger med esken.

Vi i ContinYou er opptatt av personvern og sikkerhet. Dersom helseklokken ikke skal brukes av deg så anbefaler vi en samtykkeerklæring som bruker av klokken kan signere. Trykk på knappen for å laste ned en samtykkeerklæring, print den ut og fyll ut feltene.