KOM IGANG

La oss komme i gang!

Hvis du ikke allerede har lastet ned Guardian appen, må du gjøre dette nå.
Trykk her for å finne appen til ditt operativsystem

Du kan både se oppsettet som en film eller lese tekst og se bilder under.

Koble Gateway og Contact til strøm og internett.

Gateway skal være i strøm og koblet til din ruter med den medfulgte internett kabelen.
Contact kobles til strøm via USB inngangen under Gateway.

Smarttelefonen du skal anvende til oppsett må være på samme internet som Gateway nå er koblet til

1.

Åpne Guardian appen og registrer din Guardian konto.
Du må oppgi navn, e-post og et passord.
Vennligst les igjennom brukervilkårene. Hvis du godtar vilkårene kan du trykke "Registrer meg".

2.

En e-mail har nå blitt sendt til din registrerte e-mail. Åpne denne mailen og trykk på linken for å bekrefte at du er deg.

3.

Når du har trykket på linken, og blitt sendt til en bekreftelses side, kan du gå tilbake til appen igjen.

4.

Trykk på "Opprett ny bruker" for å legge til brukeren av Contact.

5.

Fyll inn de påkrevde feltene. Vi anbefaler å bruke et alias, ikke ekte eller fullt navn.

6.

Så bra! Du har nå laget en bruker. Dette er "hjem skjerm" eller "dashboard". Fra her skal du trykke på din bruker for å sette opp Gateway og Contact.

7.

Dette er din brukers hjem skjerm. Siden vi ikke har noe utstyr registrert må du trykke på oppsett knappen.

8.

Koble din Gateway til strøm og til din Wi-Fi router med den medfølgende nettverkskabelen. Det er viktig å ikke gå videre før de to ytterste (grønne) lysene lyser konstant (ingen blinking).

9.

Skan QR koden under Gateway. Hvis du ikke ønsker å gi appen tilgang til kameraet ditt kan du registrere serienummeret manuelt.

10.

Appen scanner nå ditt nettverk for å finne din Gateway. Når den finner den, vil den starte oppsettet av seg selv. Dette tar 1-2 minutt.

11.

Koble din Contact til lader. Vi anbefaler å bruke USB-porten under Gateway til å lade. Når Contact settes i lader, vil Contact ID vise seg i displayet. Husk dette nummeret til neste steg.

12.

Velg din Contact ut i fra hvilket ID nummer som viste seg på skjermen i stad.

13.

Skriv inn PIN kode som vises i Contact skjermen.

14.

Siste steg: Legg inn telefonnummer som skal motta anrop fra Contact ved en varsling. Husk å bruke landkode (f.eks +47 for Norge) før nummeret.
NB! Vi anbefaler på det høyeste at de som er registrert med sitt telefonnummer her slår AV mobilsvar eller setter svartiden til over 30 sekund.

HURRA!

Gratulerer!
La Contact ligge i laderen i minst 10 minutter slik at vi kan overføre dine innstillinger. Etter dette anbefaler vi at du viser brukeren hvordan Contact virker. Vis alarmknappen (hold inne til den vibrerer og viser alarm i skjermen). Gjør en test, sjekk at du får push i appen, at du blir oppringt. Vis bruker hvordan Contact skal lades. Gjør ladingen til en daglig rutine, feks ved et måltid eller en annen daglig aktivitet.
Husk å sjekke ut hvordan du bruker Contact!

Trykk her for å lære mer om hvordan du bruker Contact.