Slett klokke og Guardian-konto

Ønsker du å slette din ContinYou GO, pårørendekonto og all tilhørende data? Les videre.

Pårørendeappen Guardian

Sørg for at du har pårørende appen Guardian installert på din mobiltelefon. Last ned vår app Guardian til din iPhone eller Android mobiltelefon.

Guardian er ment for pårørende. Trykk på ikonet som stemmer med din mobil under. Trenger du hjelp kan du ringe oss på 51 66 51 66

Åpne pårørendeappen Guardian

Først må du åpne appen på din mobil. Dersom du ikke har logget inn enda må du gjøre dette nå. Har du glemt passordet ditt kan du trykke «Glemt passord» ved innlogging. Du vil da få en e-post, følg instruksjonene.

Når du har logget inn og står under «Dashboard» trykk på menyknappen oppe til venstre

Velg «Min profil»

Under menyen får du flere valg. Trykk på valget «Min profil» for å komme videre.

Velg «Slett profil»

Helt nederst på denne siden har du valget om å slette hele profilen din. Dette gjelder Guardian-konto, tilknyttede trygghetsklokker og trygghetsabonnement.

Bekreft «Slett profil»

Du kan nå bekrefte at du ønsker å slette din Guardian-konto med tilhørende trygghetsalarm og kansellere trygghetsabonnement. Din data vil etter dette være slettet og kan ikke gjenopprettes! Trygghetsklokken må fabrikk-resettes for å kunne settes opp på nytt.