Slette og legge til ny klokke på samme bruker.

Har du gått fra ERGO til GO? Slik fjerner du den gamle klokken og legger til en ny.

Velg brukeren du skal slette klokke fra

Trykk på «Brukeren sin klokke»

Trykk på blyanten øverst til høyre

Scroll ned og trykk «Slett»

Trykk «OK»

Dersom du skal sette klokken opp på ny, fjern Bluetooth tilkobling via mobilens innstillinger.

Sett opp klokken på ny via appen

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår «Ofte stilte spørsmål«, vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
+47 51665166
support@continyou.no

UTVIDET BRUKERVEILEDNING

Er du på jakt etter en utvidet brukerveiledning som kan printes ut og som tar deg gjennom bruk og funksjoner på klokkene steg for steg? Trykk på knappen under for å laste ned brukerveiledning (PDF).