Slette og legge til ny klokke på samme bruker.

Du kan bruke den samme guiden for å slette og legge til den samme klokken (Re-installering)

Gjenopprett klokken til fabrikk-standard

Gjenoppretting gjøres ved å koble klokken til lader og deretter holde inne de to ytterste knappene i 30 sekunder, i løpet av disse sekundene vil klokken ta omstart to ganger. Dette indikeres ved et skjermbilde som sier «Starter opp. Vent». Husk å holde inne begge knappene samtidig helt til klokkeskjermen viser «Sett meg opp».

Slett bluetooth-tilkobling på mobiltelefonens innstillinger

Gå inn på mobiltelefonens bluetooth-innstillinger og slett/fjern/glem tilkoblingen til klokken. Den kjennes igjen ved sine 4 siste tegn i serienummet. Eks: «C-ZXY9»

Åpne Guardian-appen på din mobiltelefon

Velg brukeren du skal slette klokke fra

Trykk på «Brukeren sin klokke»

Trykk på blyanten øverst til høyre

Scroll ned og trykk «Slett»

Trykk «OK»

Dersom du skal sette klokken opp på ny, fjern Bluetooth tilkobling via mobilens innstillinger.

Sett opp klokken på ny via appen

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår «Ofte stilte spørsmål«, vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
+47 51665166
support@continyou.no