Hvordan bruke Contact

Contact er enkel i bruk!
Det er ikke mye brukeren selv må gjøre.
Les igjennom denne guiden og vis brukeren hvordan de skal bruke sin helseklokke.

LADING

Contact lades med den medfulgte USB-ladeplaten.
Koble USB-enden i USB uttaket under Gateway.
Vi anbefaler at du full-lader en gang til dagen og at dette
gjøres via Gateway. Gjør ladingen til en daglig rutine, f.eks ved et måltid.

GATEWAY

Gateway skal alltid være tilkoblet strøm og internett.
Vi anbefaler å plassere denne slik at bruker enkelt kan lade Contact via USB uttaket som er under Gateway. Gateway sørger for sikker dataoverføring i form av innstillinger på klokken og oppdateringer.

AKTIVERE ALARM

Hvis bruker har behov for assistanse, holder de enkelt inne alarm-knappen frem til "Alarm utløst" melding kommer på skjermen og Contact vibrerer. En push-melding går til Guardian app med hendelse og posisjon. Contact ringer til den første pårørende. Hvis ikke den første pårørende tar telefonen, går den videre til nummer 2, osv.

ENDRE PÅRØRENDENUMMER

Du kan endre, slette og legge til pårørendenummer i Guardian appen. Gå til din bruker, velg "Contact", velg "Telefonnummer". Her kan du gjøre endringene.
Husk å la Contact stå til lading i Gateway slik at innstillingene blir sendt til Contact. Du kan i appen se når endringene er blitt utført.

OPPDATER CONTACT OG GATEWAY

Vi introduserer nye oppdateringer til Contact og Gateway via appen. Sjekk innom appen regelmessig for å se om det er noe utstyr som trengs å oppdateres. Sørg for at Gateway er tilkoblet internett og strøm, og at Contact står i lader via Gateway, før du oppdaterer. Ikke koble fra noenting før oppdateringen er ferdig.

ENDRE MAGNETREIM

Contact Starter Kit kommer med tre forskjellige størrelser magnetreim.
Du kan enkelt bytte reim selv, slik at det er tilpasset brukeren. Se videoen for hvordan du bytter reim.

ANDRE TING

Hvis du har noen spørsmål, eller ting du ikke finner utav. Besøk vår support-side, se i vår "Ofte stilte spørsmål",  vår YouTube kanal eller kontakt oss på:
support@continyou.no

Hvis du vil se hvordan Contact virker, trykk her!